vrijdag 20 maart 2015

Restyling woonkamer.

Alweer een leuke opdracht afgerond net voor ik een weekje naar Engeland op vakantie ben geweest en daar natuurlijk ook weer nieuwe inspiratie heb opgedaan, maar daarover later meer.

De wens van de bewoners voor deze woonkamer was om er zonder al te drastisch aan te verbouwen toch een geheel nieuwe look te creëren met de sfeer van het industriële, maar tegelijk ook rustig te houden.

Een aantal elementen in deze woonkamer zijn blijvend, zoals de mooie parketvloer die zal worden opgeschuurd en dus lichter van kleur zal worden. Verder ook de kast en de lange houten bank die de opdrachtgeefster uit een ver land waar zij ooit woonde is meegekomen als ook de vele souvenirs waar zij erg aan gehecht is.

Het verzoek was om in de nieuwe inrichting een plaatsje te creëren voor deze emotionele, waardevolle spulletjes.






De planken die rechts naast de haard voorzien zijn bieden ruimte om de souvenirs mooi bij elkaar te plaatsen. Links naast de haard kunnen decoratieve manden worden geplaatst waarin  losse spulletjes opgeborgen kunnen worden.



1 opmerking:

  1. Heel erg leuk gedaan. Met een nieuwe inrichting is het vaak moeilijk om niet te veel te willen. Te veel frutsels en spulletjes maken het vaak weer heel erg druk. Ik vind de keuze om geen salontafel te doen maar 2 bijzettafeltjes ook erg goed gekozen.

    BeantwoordenVerwijderen