zaterdag 28 maart 2015

Ontwerp ruimte Passie & Vorm


Vrijdagavond 27 maart jl.  vond de feestelijke (her)opening plaats van Passie & Vorm aan de Meerledorp 56 te Meerle (BE).  In de bestaande bloemenzaak is nu een aparte verkoopruimte geopend, waar creatieve ondernemers hun zelfgemaakte ‘wannahaves’ kunnen presenteren en verkopen. De modern vintage inrichting van deze verkoopruimte is door mij ontworpen samen met de eigenaresse Mirella van Oosterbosch. Het resultaat is echt stoer geworden en je moet er zeker eens binnenlopen als je een origineel cadeautje nodig hebt of een mooi boeket bloemen.
Je slaagt er vast en zeker. Hieronder enkele foto impressies van de nieuwe verkoopruimte.














maandag 23 maart 2015

Afgelopen weekend op de kunstmarkt in Chaam gestaan met mijn afstudeerproject van het IKO in Hoogstraten. Erg leuk om dit een jaar later te mogen presenteren in het raadhuis zelf.
Heel veel leuke en positieve reacties gehad.







vrijdag 20 maart 2015

Restyling woonkamer.

Alweer een leuke opdracht afgerond net voor ik een weekje naar Engeland op vakantie ben geweest en daar natuurlijk ook weer nieuwe inspiratie heb opgedaan, maar daarover later meer.

De wens van de bewoners voor deze woonkamer was om er zonder al te drastisch aan te verbouwen toch een geheel nieuwe look te creëren met de sfeer van het industriële, maar tegelijk ook rustig te houden.

Een aantal elementen in deze woonkamer zijn blijvend, zoals de mooie parketvloer die zal worden opgeschuurd en dus lichter van kleur zal worden. Verder ook de kast en de lange houten bank die de opdrachtgeefster uit een ver land waar zij ooit woonde is meegekomen als ook de vele souvenirs waar zij erg aan gehecht is.

Het verzoek was om in de nieuwe inrichting een plaatsje te creëren voor deze emotionele, waardevolle spulletjes.






De planken die rechts naast de haard voorzien zijn bieden ruimte om de souvenirs mooi bij elkaar te plaatsen. Links naast de haard kunnen decoratieve manden worden geplaatst waarin  losse spulletjes opgeborgen kunnen worden.



woensdag 11 maart 2015

Styling advies


Styling advies voor een verbouwing van keuken en woonkamer.
De materialen en kleuren die ik gebruikt heb in mijn ontwerp zijn  natuurlijk en rustig van uitstraling  zodat men een landelijke maar toch ook strakke sfeer krijgt.























zondag 1 maart 2015

Swan market





Vanmiddag de Swan market bezocht aan de spoorzone in Tilburg.
Wel een hele drukte, maar ontzettend leuk.
En inspiratie opgedaan voor als ik straks op zondag 12 april hopelijk aan de Mercado markt in de Belcrum mee mag doen ?